Nonniin.

Taas Jukola takana tältä kesää. Eihän se putkeen menny joukkueelta, eikä itseltänikään. Jos nopean analyyssin heittäs, niin alkuhan meni ihan hyvin. Harmi vain, että sattu lähes minuutin hitaampi ykkösrasti, kuin toisella hajonnalla, joten vaikka olin omalla ykkösellä 33 , oli kokonais-sija ensimmäisillä yhteisillä rasteilla (vasta) 129. No, siitähän olis ollu hyvä tietennii jatkaa, mutta perkules kun sitten tein aika heti helpon 3 minuutin virheen!! No, sijahan tippu välittömästi 300 tienoille.

Siihen se vaan hajos koko suoritus sitten, ja tein kaikenkaikkiaan virheitä noin 10 minuuttia. Kun vielä lisäksi kaaduin, ja löin polven kiveen, jäin yhdellä helpolla pätkällä sen tähden puoltoista minuuttia. Joten eihän se hyvin menny. Vaihtosija oli se perinteinen 300.

No joukkueen huonoin juoksu sattu kolmannelle osuudelle, jossa tuli takapakkia aikalailla. Muutenhan kaikki juos suht normisti, mutta loppusija oli huonompi kuin viime vuonna, eli sinne 419 paikkeille se jäi tällä kertaa. Ens vuonna sitten uusiks, kai.

No hyviä uutisia tuli tuossa kans kuitenki. Nimittäin sitä ollaan nykysällään akateemisesti koulutettuja. Yhteiskuntatieteiden kandidaatin tutkinto suoritettu. Jei !   Eihän siinä paljon kertomista kovin ole, mutta itse kanditutkielmani, jonka aihe oli siis Hirvenmetsästyksen kustannukset, arvottaminen, ja siitä koettu virkistyshyöty, arvosteltiin kiitettäväksi.

Semmottii.

Niin, seuraava koitoshan se olis FIN-5 rastiviikko Lohjan seudulla. Sinne siis. H 21 AL -sarjan kärkikaimppailuihin taas yritys.