Niinhän siinä kävi, jotta flunssan tyrkkäs viikonloppuna. Ei ehkä ihan sikainfluenssan, HIN1 , vai mikä se lyhenne nyt oli tasoa,, mutta jonkun asteinen lunssa kuitennii. 4 päivvee kurkku kippeenä ollunna ja nenäontelot jonniin verran muiten täynnä kaikenlaista monjää.

No, eipähän oo vaaraa ylikuntoon tulla ainkaan, ku ei pysty kuntoilemaan. Jäi ne Ilomantsin kansallisetkin sitten juoksematta. Vain eipä tuo niin haittoo. Nyt ku terveeks piäsis, niin suattas muutaman viikon treenailla. Tiiä vaikka jaksais sitten syksyllähi tuas jottai. Se on muuten 3 viikkoo ennee matsästyskauden alkuun. Pitäs vielä ampumakoekki käydä suorittamassa, ku sehi vanahaks männöö.

Mitäs sitä tässä enempää kirjottelemmaankkaan mittää. Kettää kiinnosta kuulla kenenkään flunssan vietosta. Eihän. Öllölän lavalla muiten kävin järjestystä yllä pitämäs sunnuntaina. Oli oikein komiat kesän piätöstanssit.  Joillaki näytti sieltäkin menestystä tulevan...

Koirista niitä kuvia olis ollunna otettuna, vain ku muistitikun unohdin kotipuoleen, niin niiden laittaminen viipyy päivän, ehkä kaksi.

- Mikään ei ole mahdotonta. Jotkut asiat vain ovat todennäköisempiä kuin toiset. -