Saatiinhan sitä viimein auringonpaistetta myös itäiseen Suomeen. Ja sehän ties matkaa maalle, ja AIV-rehun tekoon. Heinä lensi ja traktori jyrisi pari päivää. Ja kyllähän sinne hyvän kokoinen rehuauma muodostui. Ens viikolla jos sää pysyy poutana, niin olisi siten edessä kuivan heinän teko. Se on sillä lailla, notta reilut parisen tuhatta paalia sitten pitäs latoon heitellä. Ja mikäpäs siinä. Reenistähän se käy, kun koko kroppa saa liikuntaa ja venytystä jos johonkin suuntaan.

Vain sitä ennen pitäs käydä kisoissakin. Tuli ilmoittauduttua Lappeenrannan Rinkelirasteille , tosin vaan lauantaille keskimatkalle, ku eihän sitä pidempää jaksa. Keskiviikon viimeistelevä suunnistusharjoitus ei enteile kyllä kovin menestystä. Ei ehkä ollu keskittyminen ihan tapissaan, ja kesän ylivoimaisesti huonoin suunnistus tuli tehtyä. 4,5 km radalla sain nimittäin virhettä syntymään 15 minuuttia. No, jospa se huono kenraali tietäis sitä parempaa varsinaista kisaa. Matkahan tuo ei näyttäs olevan ku 5,1 km ja lähtölistaa katsellessa voi todeta, että kato on käyny. Viime vuonna sentään Lappeen Riennon kisoissa pääsarjassakin parikymmentä juoksijaa. Rennolla mielellä vaan kisomaan. Eihän se lupaakaan kun jotai +28 celssiusta, joten hikihän siellä tulee. Hellekisat ei tämmöselle huonokuntoselle oo niitä parhaita todellakaan, mutta katsellaan, katsellaan. Tänään pitäs suunnata ensin mukavassa lämmössä autolla kohti Lappeenrantaa. Ja muuten EI OO mitään automaatti-, eikä mitää muutakaan aubanaani- tai aukurkku - ilmastointia. Mukava Karelia-Park kesähotelli saa toimia majoituksena seuraavan yön. Viimekin vuonna siellä majoituin, joten tuttuun ja turvalliseen mukava mennä valmistautumaan. 

Michael Jackson oli menny ja kuollu näköjään aamulla. Kiistelty persoona oli hän. Mutta joku tykkäs musiikistakin nähtvästi, koska mm. Thriller albumia on maailmalla myyty noin 104 miljoonaa kappaletta, joka on enemmän, ku mitää kenenkään muun albumia.  R.I.P

Koirillekin tuntu alkuviikon lämpö olevan ihan riittävää jo. Elon kanssa käytiin sentään järvessä viilentymässä. Uusia kuvia siitäkin riiviöstä olis, kunhan aikaa niitä muokata ja siirrellä koneelle, niin ehkä tännekin niitä laittelen sitten.

Ai niin, Elo anto ensimmäiset kunnon haukutkin lehmyköille, ku käveltiin liian läheltä niitä. En tiiä, liekö hyvä merkki sit, mutta ääntä ainaki lähti. Toivottavasti hirviäkin yhtä innokkaasti ens syksynä haukkuu. Jokunen kuva alla, ikää reilu 4kk.

 

 

 

1245997550_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Lehmykkä ihemeissään räksyttäjästä.

 

1245997605_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poseeraus märkänä

1245997672_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joku siellä kiinnostas

Ulos lähdettävä. Aurinkoa ku kerran näyttää, niin siitä nautittava. Ehkä kisoista jotai kertomista huomisen jälkeen, ehkä ei.