Ka niin. Jotain tänneki, notta ei tili sulkeudu liian vähäsen kirjottelun vuoksi.

Kesä männy viilettänä niin, notta ei oo kerenny kyllä oikein mittää tehä. Töitä jonkun verran huhkinu, ja muutamat suunnistuskisat käyny rämpimässä. Niistä ei kovin suurta kertomista taaskaan ole. Jukolassa slotusosuudella vetelin suht hyvän juoksun, mutta aika onnettomien hajontojen, ja suht helpon maaston vuoksi niin teki moni muukin, joten vaihtosija painui sinne 180 tietämille. No, olihan se sijoituksellisesti paras aloitus mitä on ollunna, mutta ei vielä sitä mitä aina hakemaan lähdetään. Eli sinne top sataseen. Virheitä tuli muutama minuutti taas, ja ei ihan paras mahdollinen juoksuiltakaan ollu.

Kainuussa tuli pyörähettyä myös. MM-kisojen seuraamisen ohella räppäsin juosta rastiviikolla tutusti taas siinä H 21 AL (luuseri) sarjassa. Suoritukset ei kovin hyviä ollu. 9. ja 14 tais olla parhaat sijoitukset.

Takareisi on sen verran vihotellut tässä nyt pari kuukautta, jotta juoksemisen kanssa välillä on onkelmia, ja joskus myös kävelyn. Pitäs malttaa leppäillä ja maata viikko paikallaan, ehkä se siitä. Noh, nyt olis edessä ehkä vielä muutamat kisat ja sittehän se syksy koittaa, ja eiköhän tuota pitäne karhumetsälläkin pyörähtää. Lupia tais olla Tuupovaaran alueelle vain 2, joten voi olla, ettei monena aamuna tarvihe sinnekkään jahtimielessä nousta.

Vain sitä ennen eessä pieni lomamatka Saksan maalle. Saa nähä tuleeko siitä maasta samat mietteet ku Rädyn Sepolle.

Niin, ja tänään ensmäisen hääpäivän kunniaks vähä kakkua naamaan :) Niin se vuosi menny, jotta ei oo huomannukkaan.

Siitäpähhän.