Se muiten on huomis iltana jännitys piällänsä, nimittäin se joka vuos odotettu Jukolan Viesti pärähttää käynttiin.

Viikko tässä leppäilty ja koetettu saada kuntoa sillä tavalla ylös, vain eihän tuo tunnu nousevan. Suap nähä miten se tossu on sitte syönnillään.

Aloitus-osuudellehan sitä nyt sitten suunta on. Se tietää sitä, että jalat on juostu luultavasti jumiin jo 200 metrin jälkeen. "Tulos tai ulos" taktiikalla sitä on lähdettävä. EN ala varmistelemaan mitään 500 vaihtosijaa, vaan sitä ollaan joko kovastikkin korkeammalla, tai sitten pummataan ja/tai hyydytään siten, että vaihtosija lähentelee nelinumeroista lukua.

1500 joukuettahan siellä olis matkaan yhtäaikaa lähdös, joten on se vilinä taas siinä ykköselle mennessä. Se ku sattus tuuri ja osais oikeeseen letkaan hypätä K-pisteeltä. Luultavastihan sitä itse ei malta mitää suunnitelmaa kuitenkaa tehdä.

Sääennuste ei lupaa hyvää. Vettä satelee luultavasti koko huomisillan, ja seuraavan yön, joten aika vaativaa suunnistusta senkin puolesta edessä.

Tavoitehan olis saada hyvä raivi piälle heti lähtöpaukusta, ykköselle pienellä riskillä juosta, ja koittaa porukkaa ohitella jos mahdollista. Lähtönumero on 442, joten jos siitä sais kelattua pari sataa sijaa ensimmäiselle väliaikarastille, niin siit olis hyvä sitten jatkaa. Sitten vain yrittee tarkasti rastit nappailla. Puhtaalla juoksulla kuitenki luulis olevan aika hyväkin vaihtosija, kun sen verran eroja siellä luulis tulevan vaativuuden ja rankan maaston takia. Mikäli vaihdossa olis sija alle 200, niin tyytyväinen suap olla. 

Suap nähä miten käy.

Kytäjälle siis.