Ompa se tämä Suomen kesäkuu nimensä veroinen. Just ja just plussan puolella asteet pysyy, ja sataa ja tuulee niin, notta tällaista pienempää kaveria hirvittää. Ei sitä ihan muuten vaan kehtaa tuonne ulos lähteä kävelemään. No mutta jospa se tästä kelitkin parantuis. Ja eipähän tule liikka lenkkeiltyä, jotta ei ylikunto pääse vaan yllättää. :)

Huomenna olis Joutsenossa ne skabat. Lähtölistaa jos kasselee, niin huomaa, että ainaki olis peesiä tarjolla, ku Lakasen poika lähtee 2 min perään. Saa nähä kerkeekö ykköselle ees ennen sitä. No, tässä oo nyt varmaan vielä edes, että tuleeko sinne ylipäätään lähdettyä. Ei se keskiviikon puolen tunnin rivakka rykäisy vesisateessa ja noin +4 asteessa ainakaan parantanu sitä alkavaa flunssaa. Tää iltahan se pitkälle ratkaisee millanes olon se kehittää. Jos ei kurkku kipeemmäks mee, niin suattaahan tuota lähteä kisaamaan. Matka näyttäis olevan 8,87km, joten sehän tietää kyllä pitää lenkkiä taas. 1.10h alle pitäs kyllä pystyä, muuten tulee jo liian pitkä ja raskas päivä. Se on kuitenki enää viikko siihen Jukolan Viestiin. Mukavahan se olis saada rennon letkeä, ja ennenkaikkea puhdas suunnistus suoritus tähän nyt sitten. 

Huomenna taas viisaampia olemme kenties senkin asian suhteen. Niin, ja kävin muuten lipun ilosaarirokkiin, eli siellä siellä nährään heinäkuun lopussa, jos vaan kynnelle kyetään.

Se ei auta ku alkaa tankata evästä masuun, jotta huomenna jaksaa. Makarooni-tonnikala laatikkoa muhii uunissa. Ai että. Eli sen kimppuun tästä kohta. Sitten illaks jotai mukavan rentouttavaa, jotte kisafiilis nousis. Ehkäpä käyn polkemassa kuntopyörällä reidet auki,, ehkä en.

 

- Naura ongelmillesi, niin muutkin tekevät -