Se on muuten sillä tavalla, jotta millä tavalla...

Ihme tuuri se pitää ola meikäläisen järjestämien kuntorastien ajankohdallla aina. Yleensä olen pitänyt ne loppukesästä, ja silloin hyvällä tuurilla jo koulut alkanu sun muut syksyhommat, niin eihän sitä porukkaa minun järjestämille rasteille oo riittäny aina. No, nyt sitten ku ne oli eilen, eli hyvinki alkukesästä, niin tietysti kevään sateisin päivä piti sattua just siihen. Se ku tuntuu monilla harrastelija suunnistajilla olla tapa, että jos metsä on märkä, niin eihän sinne sillo kannata lähteä itseään märäks laittamaan.

No oli siellä sentään 18 uskaltautuntta, että ei ihan turhaan menny rastien vieminen. Alkaa muuten jalat olla taas palautunut kauden avaus kisoista, joten tässä vois vaikka lenkille itseki kohta taas lähteä. Ja hyvä oliski että pikkuhiljaa taas pääsis kuntoa kohottamaan. Jukolaan enää reilu kaks viikkoo.

Pelon sekaisin tunteinhan sitä odoteltiin, että mikä mahtaa olla lähtönumero siellä, ku viime vuonna ei tulota edes saatu. Noh, yllättävän hyvähän se on kuitenki, eli 618. Onhan siel yhteensä n. 1500 joukkuetta lähdössä, joten Reilusti puolen välin alle. Ainut vaan että lähtöhetkellä ollaan keskellä sitä massaa, jossa muuten kiloja sen verran, että sinne ei alle viitsis jäädä. En tiiä vielä liekö se aloitus sit miun hoidetteva, vai pääsiskö toiselle osuudelle tekemään rauhallisemman lähdön, ja sitä kautta kenties huippusuorituksen. Alotuksessa pitäis tossun nousta, ja kunnon riittää, jos meinais tyytytväinen olla sit vaihtosijaan. Jos alotusosuus länkeaa, niin tavoite olis tulla 250 sakissa. Ei tällä kunnolla, eikä näillä jaloilla ehkä siihen edes pystytä, mutta toivossa on hyvä elää.   Nyt pitää vaan toivoa jotta terveenä pysyy ja sa muutaman hyvänkin herjoituksen tähän alle.

Joo, eli lenkille se on suunnattava. Pennun kans kävin kanssa tuossa toissapäivänä lenkillä, ja mukavasti tuntu taas hirven papanat maistuvan.

1243504194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e