Vain ol meijjän seuran ja naapuriseuran yhteiset viestiharjoitukset tuossa männä viikolla. Kato on käyny silläkin saralla. Liekö ollu kun kymmenkunta lähtijää viivalla. Yhteislähtönä siis rynnimme metsään, ja jokunen hajontarastihi ol matkalla. Itellä män kaikki hyvin aina 9. rastin lähelle, jossa leivoin kolmisen minuuttia. 10. rastilla vielä toinenmoinen, joten eipä hurroomista. Sentään nopein olin, mutta aika heikko esitys. Jaloilla ei niinkun mihinkään. Viestiharjotuskartta tuossa alla.

 

 

 

Ka, kävin muiten Nilsiässä kansallisissa. Keskimatkaa oli tarjolla nelisen kilometriä. Eihän se putkeen menny. Ykköselle otin kunnon polku-tie kierron oikealta, vain kipusin sitten rastin ohi ja reilun minuutin koukku tuli. Kolmoselle kans minuutin koukku, samoin kutoselle. Ja vielä viimestähi piti vähä katsella. Joten neljännekshän sitä jäi. Reilu kolme minnuuttii kärjestä. Eli voittohan olis ollu otettavissa. Kartta alla.

 

 

 

 

No Jukolan Viestiähän se pukkaa tulevana viikonloppuna. Virolahti olis paikka, ja aika hankalaks tuntuu meijjän seuran juoksu menevän. Ei oikkein löydy porukkaa, joten suap nähä millä tavoin tulos saadaan aikaseks. Oma osuushan se luultavasti on se perinteinen eka tai toinen. Alotushan se olis aina kiva, mutta tällä kunnolla se tulloo olemmaan aika hankala sekin. Vain siitäpä sen näkköö. Nyt pitäs lähtee tekemmään omat kuntosuunnistus radat huomiseks Tuupovaaran ympäristtöön.