Se muuten tuli sitten flunssan poikanen yrittämään panemaan kapuloita NIIN hyvään kunnon nousuun. En edes omasta mielestäni missään oo kylmettäny itteeni, ja mites sitä ois voinukkaan, ku viikonloppuna elohopea nousi lähes hellelukemiin. Vain siitä huolimatta se vaan maanatai aamuna oli kurrku kipeä ja nenä vuoti jonkunverran. Liekö joku alkukesän allergia, ku se on tämän flunssan NIIN monesti aikaisemmin heittäny päin naamaa tässä kesäkuun alussa.

Juostuaki tuli viikonloppuna ku velpojan kanssa käytiin jopa yli kahden tunnin lenkki heittämässä. No, reidethän ne semmosesta tietennii jo kipeet sitten olivat, ja sunnuntaina oli kyl lepopäivä. Sit iski se kurkkukipu, joten lepopäiviä tässä tuli sit muutama. Tänään sit oli viestiharjoitukset, ja sinnehän se piti rääkkäämään itseään lisää lähteä. Ajattelin vetää sellasen rennon juoksun, ja jos pahalt alkaa tuntua niin jäätäisin sen kesken.  Vettä satoi, kurkkuun sattui, päätä särki ja kylymi. No, lähtökäsky ku tuli, niin jotenki siinä alko sit ahistaa juoksennella 55-vuotiaiden perässä, joten hermo petti, ja lisäsin vauhtia sitte jo ennen ykkösrastia. Puolet radasta tuli sit vedettyä sillalailla suht kovaa, mut onneks edes lopussa sitten älysin hiljennellä hiukan. No liian kovaa kai sit kuitenki kokonaisuudessaan juoksin. Kilometri vauhti melkein alle kuuden kuitenki. Onhan se maastos juoksuna hyvin, minulta. Kartta ja rata löytyy TÄÄLTÄ 

Yhtä kaikki, nyt vuotaa nenä, kurkku on käheä, jalatkin tuntuu raskaalta, ja kaikenkukkuraks mahakin meni sekaisin. Että tästäpä sitten pelon sekaisin tuntein kohti huomis aamua. Saa nähä mikä on olo.

Lauantaina olis Joutsenossa sitte pitkän matkan kisa. Sunnuntaina sitten Osuskauppa Rock ilosaaressa. Apista kuuntelemaan pääsis. :) Saa nährä kykeneekö viikonloppuna mihkään, vai iskeekö tästä nyt sellanen flunssa, että on puolentoista viikon päästä oleva Jukolan Viestikin vaarassa. Toivottavasti ei,, mut katellaan.

-Muut menee yli, Muhammed Ali-