Se olis perjantai ja se monesti monille tarkoittaa huokausta työviikon jälkeen. Mieki huokasin tuossa pari kertaa ja totesin, että on se rankkaa,, kantaa nimittäin yli täynnä olevaa ostoskassia pitkin katuja ja mantereita. Noh, nyt on joka tapauksessa ees jonkun verran evästä jiäkuapissa. Tenttikin oli, ja meni, nimittäin huonosti. Ei riitä muisti tarpeeks hyvin että ulkoa vois opetella laskuja ja kaikennäkösiä käyriä ja käppyröitä. Aamulla nousin 7.00 ylös ja yritin keretä kaavoja pään muistisokkeloihin työntää,ja sitten 12.00 odotin jo tenttisalissa innolla tenttipaperia, jotta pääsen heti väsäämään sitä juuri lukemaani tietoa papereille. Mutta ku, ei niin ei. Joku on musitissa, tai luetun ymmärtämisessä kyllä vikana, kun ei parin tuntia sitten luettua millään muista, vaikka tentissä täyin sama kysymys edessä, minkä yritti ulkoa opetella.  Käsittämätöntä. No, vanhuus ei tule yksin nähtävästi. Sen täytyy olla ikä, joka tuo näitä muistiongelmia, luulisin.  No, uusinta tentti reilun viikon päästä sitten. Joskos sitä siellä taas uudestaan yritetään.

Se olis huomenna sitte se kauden avauskisa. Ei kyllä vielä oo yhtää sellanen olo, jotta juoksu kulkisi, tai saatika sunniistus. No, jos sitä sais illan aikana jalkoja rennoks jollai tavalla, ja sit yön aikana etsiä sitä kuuluisaa kisa fiilistä.  Kunhan ei kovin kuuma päviä tulis. Ensinnäkin automatka ei oo mukava kuumassa, eikä varsinkaan se juoksu. En edes vielä tiiä millä autolla sitä mennään, ja kenen kyydissä ja miten,,  mutta eiköhän se aamulla viimeistään selviä.

Huomenna sitte mukavahan se olis hyvin menneen kisan jälkeen palata kotia, ja kenties ottaa pari viilentävää, ja alkaa lauantai iltaa viettää hyvällä mielellä. Emäntäehdokas sai kokoon kandiin vaadittavat kurssit ja merkinnät tuossa kans, niin se olis tarkoitus lauantai ilta pyhittää sitten sen juhlalle. Hyvän ruuan ja juoman kera, ehkä.

Se tuo kova purija ja ärisijä koirani Elo täytti tänään 3kk, ja  oli sen kunniaks käyny ensimmäisellä rokolla. Piikkiä niskaan. On se julmaa koirallekin, ku eihän se mittää maha ku täti tulloo ja piikittää. Ja kuukauden päästä sitten lisä rokote. No, mutta siitä se elämä jatkuu itse kullakin.    Mie lähen oottamaan emäntäehdokasta kotia, ja sitten ruuan laittoon. Taitas olla kana fileeitä tarjolla paistinpannulle.  A`Wot !

-Tieto lisää tuskaa-