Ka niin.

Syksy tulla jolkutteli, joten suunnistuskausi päättyi, ja metsästyskausi alkoi. Suunnistuksien osalta ei kovin kertomista loppukaudenkaan osalta. Eiku kohti ens kesää katseet.

Metsästyskausi jo pitkällä. Karhunmetsästys ei alueemme kahden luvan ansiosta kestäny, kun sen reilun vuorokauden. Oman seuran alueella ei keretty saada muita, ku jälkihavaintoja.

Hirvijahtikin oli ja jo meni. 3+3 luvat käytettiin kuudessa metsästyspäivässä. Hirviä ei hirveesti ollut, mutta vasoja löytyi yllättävänkin paljon. Elolle saattiin yks kaato seisontahaukkuun. Emän kahden vasan kans kaivoi naapuriseuran puolelta, ja niitä sit ohajiltiin sopivasti omalle puolelle, ja lopulta yksi vasa siitä saatiin parin tunnin haukun päätteeks. Hirviä olis lumien tulojen jälkeen ollu liikkeellä kovastikki, mutta taas kerran ihan Venäjän eajan pinnassa, ja kun samalla alueella vielä pantasusi + pari muuta sutta pyöri, ja pyörii edelleen, niin eipä siihen uskalla ihan tuosta noin vaan koiraa sekaan laskea.

Noh, vain jospa sitä kerkeis ja vielä edes yhtä piktää koetta kokeilla tässä loppuvuoden aikana. Mukavahan se olis edes yks ykköstulos saada.

Mutta tästäpä taas. Elon toimia kirjotettuna jonkun verran sen sivulle --> http://elonkurjuus.vuodatus.net/sivut/jamtlanninpystykorva-rajahirven-elo

 

Siitäpä.