Verkkasesti edelleen nalleja kaatunu. Eilen sentään naauriporukka oli pienen pörröpään saanu, joten lupia olis vielä 3 jäljellä.

Meijännii porukalla oli viime viikolla yritystä ollu. Oli ihan pelikoiria olevinaan saaneet mukaan, ja koetelleet parina aamuna. No, olihan siellä iso 16 senttinen ollu liikkeellä, ja iskän edessä käyny tuhahtelemassa, vuan hirviä vain vain oli ollu niin maan pirusti samalla alueella, joten oli koirat niiden perään eksyneet.

Noh, eilen sitte kävin itehi metällä pyörähtämässä ja Elonkin laskin metsikköön. Toisesta paikasta sitten löytyi hirvikin jopa, ja sitähän sitten iloisesti ajohaukkuen Elo saatteli kymmenisen kilometriä, kunnes nenään eteen ssattu emä ja vasa, joihin vaihto. Vain eipä antaneet nekään haukkuttaa, vaan painelivat naapuriseuran puolelle. No, niitä siellä jäljitellessä Elo vaihto vielä kerran hirviä, ja omalle puolella seuraavan kerran nähtäessä, edessä olikin emä ja kaks vasaa. Ne lopulta anto haukuttaa vähän aikaa, kunnes karkkosivat lopulta Venäjälle.

Vain hyvä lenkki ainaki tuli koiralle. Hirvien seuraamisisa tuli yhteensä n. 35 km. 

Pääsin ite kaikki 6 eri hirveä näkemäänkin, ja kaks kertaa piti olla pikitiellä autoilijoita varoittelemassa, kun hirven pyrki tien yli. On ne autoilijat vain ihmeellisiä. Jos menee siihen tielle käsiä heiluttelemaan, niin eivät varmasti kyllä edes hiljentele, vaan tuijottavat vaan ihemissään ja ajavat ohi. No onneks tällä kertaa selvittiin kolareitta, mutta pelottavan lähellä oli toisessa tilantessa törmäys.

No vain, tästä etiä päin. Katellaan joskos sielä joskus joku hirvi kehtais haukkuunkin taas jäädä joku päivä.