No niin. Se on syksy kääntynyt kohti talvea, ja luntakin jo oli, mutta eip oo täl hetkel.
Metsästyshommiloista sen verran, että karhujahtihan se ei kerennny meidän lupa-alueella kestää ku noin vuorokauden, ja vaaditut kolme nallukkaa oli nurin. Iltapassista saatiin myöki yks reilu 200kg nallukka. Ens vuotta odotellen.

Hirvijahti oli suht vaivalloista taas. Hirviä alueella yllättävän vähän. ja sitten ku se tuo onneton Venäjä tuossa iahn vieressä, niin aika hankala koirien kanssa toimia. Elolle ei kaatoa saatu. Serkkupoikien harmaille saatiin molemmille yks aikuinen, ja loput kolme sitten miesajoista.

Elolla oli taas huonoa tuuria sinällään, että heti syksyn alussa äänihuulten tulehdus pisti taukoa metsäretkiin, ja sama toistui sitten hirvijahdin aikaan. Lääkäri kehoittikin nyt leikkaamaan nielurisat, jotka kuulemma niin isot, ja herkästi tulehtuvat. Eli leikkaus edessä ehkä sitten talven mittaan. Liekö kenellä kokemuksia moisesta leikkauskesta, vaikuttaako miten toimintaan..?

Noh, lisäks tuo "ajaminen" on valitettvasti jääny Elolle mielen syövereihin. Eli ääntä tulee jälelle kyllä harmittavan paljon. Samoin jänikset kiinnostavat ehkä hiukan liikaa. Parhaimillaan parikymmentä minuuttia selvittelee paluuperiä. Siinä huonompi "biiglekin" jää toiseks :D

Mutta mukavahan tuo olis kokeilla ny viimein sitä hirvikoettakin. Omilla seuran mailla koetta ei noita lentokone hirviä kehtaa yrittää, mutta jos pääsis johonki tähän lähialueelle kuitenki.

Joten jos kellään innostusta ens syksyä varten jo tarjota tästä Joensuun ympäristöstä maastoa, ja vielä tuomariakin, niin pistäppäs sähköpostia tulemaan pikasesti :)