Ihme paikka tuo ruokolahden seutu. Niin monena vuonna siellä on kausi avattu, ja IKINÄ, siellä ei oo tullu onnistumisia. Maasto siellä on vaan niin rikkonaista, huonokulkuista ja liian jyrkkäpiirteistä. En ossoo semmossii nähtävästi.

Noh pääasia, että kausi on nyt korkattu taas. Matka sinällään oli ihan ok. Tai no, ei se ollu. Meidän kolmen koplan seurua lähti Joensuusta Volvolla kohti etelää aamusella siis. No, minä pienimpänä ja vaatimattomimpana  tietysti suosiolla jo takapenkille menin, ajattelin jotta siellä hyvä rennosti olla menomatka. Noh, eihän se mieleen tullu, että meidän kuskilla kun tuota jälkikasvua jo on, niin siellähän tietystjo jonkun sortin turvaistuin käytettynä takapenkille, ja tietysti vasemmalla puolen. Eli mie jouduin oikealle puolelle, jolloin tuo aurinko armas porotteli siitä ikkunasta koko helkatin meno matkan suoraan ohimoon. Ei oo herkkua sellanen ei. Eikä siinä vielä kaikki, ensimmäisellä tauolla ku yritän aukaista ovea, niin ei varmasti aukea. Lapsilukko, MIULLE!!  Ei näin. No, mie tietenki mainitsin hienovaraisesti kuskia, että voiskohan sen ottaa edes loppumatkaksi pois. Se ku on niin helevetin tarkka omaisuudestaan, jotta itse ei uskalla mennä oikein liikuttamaan mitään. No, seuraavalla tauolla sama homma. EI aukea ovi ei. Rupes jo päähän ottamaan semmonen, ku ei pääse autosta ulos sillo ku haluaa, ja kuitenki oon jo näin iso.

Eli ei se ihme jos ei kisakaan sitten hyvin mee, ku jo tuollaisia vastoin käymisiä matkalla. Kisajärjestelyt oli ihan hyvin hoideltu. Mukava soramonttu kisakeskuksena ja sääkin suosi. No, itsellä ei siis kulkenu tänään. Maha ei ollu sataprosenttisesti valmistautunut kovaan starttiin ja se sitten vähän vaikutti siihen, ettei täysipainoista juoksuvauhtia pystynyt pitämään. Ja tulihan niitä virheitäkin. Puhtaalla suorituksella olis kymppisakkiin voinu vedellä helpostikkin, mutta mitäs sitä jossittelemaan. Kartta ja kiemurat löytyy TÄÄLTÄ.  

Jos ei miulla hyvin menny, niin menestystä tuli meidän seuralle kuitenki. Velpoika aloitti ikämies-sarjassa juoksemisen kohtuullisella suorituksella, ollen H35-sarjassa toinen. Myös H50-sarjassa seuran mainetta piti yllä Heikura J, joka oli hienosti myös toinen. Noh, tällästä tällä kertaa. Ensi viikolla ehkä sitten Savon Suunnan kisoihin torstaina. Jos sitä siellä paremmin sitten.

Enpä jaksa jauhaa enempää koska on näläkä jonniinlainen. Eli siis, nyt syömään, ja hyvin.

-Joka toista haukkuu on itse hyvä-