Ja niin Joulu joutui jo itä-Suomeenkin.

Se muiten tuli käytyä Roomassa sitten tuossa joutessan. Mukavata oli. Paavi tuli nähtyä pariinkin kertaan, ja olihan se vatikaanin pietarin kirkko aikas vaikuttava sikstuksen kappeleineen päivineen.

Autolla ei kyllä kannata Roomaan lähteä. On siellä sen verran liikennekulttuuri erilainen ku Suomessa, että heikompaa hirvittäis. Myö päästiin suht mukavasti lentäen perille ja takaisin. Vähä ol lennot myöhässä, mutta ei pahasti. Ja sopivasta tuuria oli myös siinä, että juuri ku sieltä pois lähdettiin, nin samana päivänähän siellä kunnon mellakat oli poijjaat saanu pystyyn. Ja sopivasti edelleen kerettiin kotia, ennenku lumimyräkät alko, ja lentokentät alko täyttyä. Muun muassa tais just frankfurtin kenttä olla aika kaaoksessa, ja sitä kauttahan myökin mentiin/tultiin.

No mutta nyt sitten lomaillaan joululoma muuten vaan. Pari viikkoa tässä vielä mukavasti aikaa leppäillä.

Pikkasen harmittaa nuo pakkaset. Kotipuoles ollu tuo mittari -20 ja -33 välillä jo jonkun aikaa, joten ei oo oikein mieli tehny koiran kanssa lähteä metsäänkään. Nythän tuo lupailis ens viikoks vähä lauhempaa ees. Tavoite olis saada vielä yks haukku tälle vuodelle.

Mutta ei kun vaan lupsakan herttasta joulua vaan itse kullekin säädylle.