Niin, se muiten hirvenmehttuu alakas tuossa lauantaina. Suas nähä miten alakaa riistaa näkymään. 4 lupaa käytössä, eli aika vähä toisaalta.

Elon toinen syksy hirvimetsällä siis tuloillaan, ja nyt sit pitäs jo jotai alkaa saada aikaseksi. Hirvet ku ollu niin helekatin arkoja, ettei haukkuja oo hirveesti saanu, mutta onneks tuossa viime lauantaina oli sitten Elo päässy paukutttelemaan ihan jo kunnolla. Reilu 7 tuntia oli kaikkiaan hirvillä ollu. Kumpa vaan samanlaista olis tiedossa tulevana viikonloppuna.

GPS-tutkahan se oli vain hajonnu, ku Elo oli järven yli lähteny hirvien perässä menemään. No reppumallinen pointteri, oli sitten antanu vielä paikkatiedon järvestä, mutta sen jälkeen sammui. Jotennii se vaan pääs kastumaan ja suomeks sanottuna on nyt sitten Paskana.

Että se siitä. Pitäs miettii joskos sitä sijoittais ultapointtiin esim, mutta saa nähä. Riippuu vähän, miten alkaa haukut onnistumaan. No onneks on vanha kunnon piipparitutka vielä jotenki hengissä, niin sillä mennään aluks, ja jospas tuon GPS- koirapalikan sais lainaan joltain edes metsästyksen ajaks. Olishan se mukavampi niin.